f m
Copyright 2024 - All right reserver! pecavilag.hu 2007-2017

Előszó

alt

Adva vagyon pár emberke, akiknek elegük lett a mostanában divatos internetes vircsaftokból, ami a horgászportálokon tapasztalható. Mivel megcsömörlöttek, itt-ott beléjük rúgtak, lassacskán mindenünnen kikoptak. Ennek ellenére ezek az emberek - talán függőségük okán - nem dugták homokba a fejüket; agyaltak, hogy mit is lehetne tenni. Kerestek egy hasonlóan frusztrált rendszergazdát, kinek van/volt egy tűrhető weblapja... és hasonló tapasztalatai. Emígyen elhatározták, hogy alkotnak egy olyan portált, ahol jól érzik magukat. Önmaguknak, ugyanebben a témában utópisztikus álmokat dédelgető, horgászati témákról beszélgetni vágyó békés embereknek.

 

Egy erőteljesen moderált, ha úgy tetszik, diktatórikus alapokon nyugvó, meghívásos/ajánlásos fórumot tervezünk, mely fórumrészt olvasni sem tudják avatatlan szemek. Ahol a moderáció következetes, nem üzleti érdekek, hanem a fentebb vázolt pacifista elvek által motivált. Célunk egy barátságos hangulatú világ létrehozása. 

Tisztában vagyunk vele, hogy ez sokakat nem fog érdekelni, nem is a taglétszám toborzás a fontos. A cél egy közösség, ahol a rend és béke érdekében szűrve van a tagság.
Emellett megpróbálunk igényes keretet adni a dolognak, és az oldalt színvonalas, szórakoztató, informatív tartalommal felruházni.

 

Mivel az oldal jelenleg nonprofit, és abból építkezünk amink van - majdnem a semmiből... így ne várjon senki csodát! De mindent megteszünk annak érdekében, hogy időről időre friss olvasnivaló kerüljön feltöltésre.

A cél utópisztikus, a duma demagóg, de mi itt Zemplénben az ideális portál megalkotásán fáradozunk.
(Az "ideális" ebben az esetben elég szubjektív... helyesbítenék : szerintünk ideális...)

A regisztrációról:

A fórum, valamint a  "Beszámolók" menüpont (amelyet a tagok szerkeszthetnek) megtekintése regisztrációhoz kötött. A regisztráció csak az  aktív tagság által küldött meghívó révén valósulhat meg.


Kellemes szórakozást kívánunk!

Pecavilág Team